Question: Instruction videos don't work!

aemilius89 is asking a question about spectral-workbench: Subscribe to answer questions on this topic

aemilius89 asked on December 08, 2018 19:22
78 | 0 answers | #17838


Hi,

All the instruction videos do not work. They give the error that the youtube account of the owner is gone.

Thus there are no instruction videos.

With kind regards,

Emiel de Jonge



4 Comments

Hi aemilius89 -- thanks for the heads up! We recently made some changes to our youtube account, so it looks like we may need to get back in there to update some links. Can you tell us which videos you were hoping to look at? We can try to get those links up asap.

Is this a question? Click here to post it to the Questions page.

Reply to this comment...


The following pages miss functional videos.

https://publiclab.org/wiki/spectral-workbench-calibration

https://publiclab.org/notes/warren/09-01-2016/calibrating-your-spectrometer-in-spectral-workbench

These are two pages that miss the videos. If I come accros more I will add them here.

With kind regards,

Emiel de Jonge

Reply to this comment...


Thanks, Emiel- Thanks for the heads up, we'll try to get these fixed asap. And yes! If you find additional broken links please do share them. Much appreciated.

Reply to this comment...


Thanks so much @aemilius89! We just finished updating the embedded videos you linked to, and have on more on the main page that will be taken care of shortly. Thank you for bringing this to our attention!

Reply to this comment...


Log in to comment